+(373)

  • 677 53 191
Chisinau Harta imobiliara
• Atentie Proprietarilor de apartamente si case la Chisinau!

Oferim proprietarilor de apartamente si case la Chisinau servicii imobiliare de inalta calitate. Agentia noastra imobiliara se specializeaza

• De ce sa ma adresez unei agentii imobiliare de inchiriere, nu pot gasi apartament de sinesta...

Agentia imobiliara rental.md cu o echipa tinara, mobila, moderna si ambitioasa ofera clientilor cele mai avantajoase si atractive oferte de inchiriere a apartamentelor in Chisinau.

• Care sunt cele mai populare locuri pentru trai in Chisinau?

Chisinau nu este mare, dar are o infrastructura complexa si cai de trasport dezvoltate, deaceea unde nu ati inchiria casa sau apartamentul va fi foarte usor sa accesati orice, restaurant, centru comercial...

• Care este politica de inchiriere a unui apartament in Chisinau?

In comparatie cu alte pieti imobiliare, inchirierea la Chisinau a apartamentelor, caselor este simpla si ...

• Cum sa pregatesc un apartament pentru o inchiriere cu succes?

Apartamentul dvs este doar in stadiul de reparatie? Este timpul perfect pentru a va adresa..

• Care sunt conditiile de colaborare?

Agentia de inchiriere a apartamentelor din Chisinau Rental.md colaboreaza cu Proprietarii de case, apartamente si oficii urmind ...

Read all »
» Care este politica de inchiriere a unui apartament in Chisinau?

Politica de inchiriere a apartamentelor este in Republica Moldova foarte simpla si prezinta multiple avantaje pentru confortul si siguranta clientului. Plata in avans cel putin lunar, garantie doar o luna, preaviz de reziliere a contractului doar o luna, toate acestea prezinta conditii foarte atragatoare pentru locatar.

Procesul de inchiriere a unui apartament in Chisinau consta din mai multe etape. La incepul clientul isi alege apartamentul sau casa prin intermediului site-ului rental.md sau prinr-un apel telefonic la agentia pentu inchirierea apartamentelor pentru a primi informarea necesara.

Apoi agentia rental.md organizeaza vizitele, aici agentia se va ocupa de cererea clientului pentru a gasi si a oferi toate ofertele de chirie din Chisinau, astfel incit clientul sa poata lua cea mai buna decizie.

Dupa ce clientul a gasit oferta cea mai potrivita,are loc semnarea contractului concomitent cu pregatirile finale ale apartamentului.

Dupa parcurgerea acestor etape, clientul care a beneficiat de serviciile de inchiriere a apartamentelor rental.md, este cazat cu succes in aparmanentul ales.

Daca aveti intrebari adaugatoare referitor la chirie pe termen scurt va sfatuim sa accessati pagina urmatoare>>>