+(373)

  • 677 53 191
Chisinau Harta imobiliara
• Atentie Proprietarilor de apartamente si case la Chisinau!

Oferim proprietarilor de apartamente si case la Chisinau servicii imobiliare de inalta calitate. Agentia noastra imobiliara se specializeaza

• De ce sa ma adresez unei agentii imobiliare de inchiriere, nu pot gasi apartament de sinesta...

Agentia imobiliara rental.md cu o echipa tinara, mobila, moderna si ambitioasa ofera clientilor cele mai avantajoase si atractive oferte de inchiriere a apartamentelor in Chisinau.

• Care sunt cele mai populare locuri pentru trai in Chisinau?

Chisinau nu este mare, dar are o infrastructura complexa si cai de trasport dezvoltate, deaceea unde nu ati inchiria casa sau apartamentul va fi foarte usor sa accesati orice, restaurant, centru comercial...

• Care este politica de inchiriere a unui apartament in Chisinau?

In comparatie cu alte pieti imobiliare, inchirierea la Chisinau a apartamentelor, caselor este simpla si ...

• Cum sa pregatesc un apartament pentru o inchiriere cu succes?

Apartamentul dvs este doar in stadiul de reparatie? Este timpul perfect pentru a va adresa..

• Care sunt conditiile de colaborare?

Agentia de inchiriere a apartamentelor din Chisinau Rental.md colaboreaza cu Proprietarii de case, apartamente si oficii urmind ...

Read all »
» De ce sa ma adresez unei agentii imobiliare de inchiriere, nu pot gasi apartament de sinesta...

Agentia imobiliara rental.md cu o echipa tinara, mobila, moderna si ambitioasa  ofera clientilor cele mai avantajoase si atractive oferte de inchiriere a apartamentelor in Chisinau.

Experienta pe care ne-am format-o in domeniul inchirierii apartamentelor,de-a lungul celor 7 ani , o impartim cu clientii nostri pentru a le oferi o locuinta noua, modern finisata, echipata si mobilata. Serviciile companiei rental.md urmaresc satisfacerea garantata a clientilor sai prin actualizarea zilnica a bazei de date, diversitatea si amploarea ofertelor si anunturilor particulare de care dispunem. Analizind foarte bine cerintele clientului  putem oferi cele mai bune solutii de inchiriere a apartamentelor si in cel mai scurt timp posibil.

Agentia ofera sfaturi utile clientului daca acesta este nehotarit, ii va arata avantajele si dezavantajele referitoare la o anumita oferta de apartamente din Chisinau, fata de altele, cum ar fi: raportul costsuprafata, pozitia fata de punctele de interes ale Locatarului potential, mijloacele de transport disponibile.

Agentia rental.md este interesata in inchiriere cu confort, linistea si satisfacerea clientului sau, de aceea verifica cu atentie dreptul de proprietate asupra apartamentului la cadastru, negociaza asupra pretului cel mai avantajos si real de pe piata imobiliara, verificam si aducem apartamentele din Chisinau  la o stare acceptabila inca inaintea inchirierii. Pentru linistea si pacea dumneavoastra intermediem posibile probleme sau neintelegeri aparute intre proprietar si dumneavoastra. Daca din motive personale aveti intentia de schimba apartamentul, agentia va va oferi cele mai bune conditii si contracte in domeniul inchirierii apartamentelor, astfel incit sa satisfaca ambelor parti.

Un avantaj deosebit prezinta faptul ca comisionul constituie 0 %, fara a plati comision dispuneti de servicii calitative, oferite de o echipa profesionala.