www.rental.md
+(373) 677 53 191

De ce sa ma adresez unei agentii imobiliare de inchiriere, nu pot gasi

Agentia imobiliara rental.md cu o echipa tinara, mobila, moderna si ambitioasa  ofera clientilor cele mai avantajoase si atractive oferte de inchiriere a apartamentelor in Chisinau.

Experienta pe care ne-am format-o in domeniul inchirierii apartamentelor,de-a lungul celor 7 ani , o impartim cu clientii nostri pentru a le oferi o locuinta noua, modern finisata, echipata si mobilata. Serviciile companiei rental.md urmaresc satisfacerea garantata a clientilor sai prin actualizarea zilnica a bazei de date, diversitatea si amploarea ofertelor si anunturilor particulare de care dispunem. Analizind foarte bine cerintele clientului  putem oferi cele mai bune solutii de inchiriere a apartamentelor si in cel mai scurt timp posibil.

Agentia ofera sfaturi utile clientului daca acesta este nehotarit, ii va arata avantajele si dezavantajele referitoare la o anumita oferta de apartamente din Chisinau, fata de altele, cum ar fi: raportul costsuprafata, pozitia fata de punctele de interes ale Locatarului potential, mijloacele de transport disponibile.

Agentia rental.md este interesata in inchiriere cu confort, linistea si satisfacerea clientului sau, de aceea verifica cu atentie dreptul de proprietate asupra apartamentului la cadastru, negociaza asupra pretului cel mai avantajos si real de pe piata imobiliara, verificam si aducem apartamentele din Chisinau  la o stare acceptabila inca inaintea inchirierii. Pentru linistea si pacea dumneavoastra intermediem posibile probleme sau neintelegeri aparute intre proprietar si dumneavoastra. Daca din motive personale aveti intentia de schimba apartamentul, agentia va va oferi cele mai bune conditii si contracte in domeniul inchirierii apartamentelor, astfel incit sa satisfaca ambelor parti.

Un avantaj deosebit prezinta faptul ca comisionul constituie 0 %, fara a plati comision dispuneti de servicii calitative, oferite de o echipa profesionala.