www.rental.md
+(373) 677 53 191

Care este politica de inchiriere a unui apartament in Chisinau?

Politica de inchiriere a apartamentelor este in Republica Moldova foarte simpla si prezinta multiple avantaje pentru confortul si siguranta clientului. Plata in avans cel putin lunar, garantie doar o luna, preaviz de reziliere a contractului doar o luna, toate acestea prezinta conditii foarte atragatoare pentru locatar.

Procesul de inchiriere a unui apartament in Chisinau consta din mai multe etape. La incepul clientul isi alege apartamentul sau casa prin intermediului site-ului rental.md sau prinr-un apel telefonic la agentia pentu inchirierea apartamentelor pentru a primi informarea necesara.

Apoi agentia rental.md organizeaza vizitele, aici agentia se va ocupa de cererea clientului pentru a gasi si a oferi toate ofertele de chirie din Chisinau, astfel incit clientul sa poata lua cea mai buna decizie.

Dupa ce clientul a gasit oferta cea mai potrivita,are loc semnarea contractului concomitent cu pregatirile finale ale apartamentului.

Dupa parcurgerea acestor etape, clientul care a beneficiat de serviciile de inchiriere a apartamentelor rental.md, este cazat cu succes in aparmanentul ales.

Daca aveti intrebari adaugatoare referitor la chirie pe termen scurt va sfatuim sa accessati pagina urmatoare>>>